Varför får jag alltid en notis på iPhone när jag skannar?

Om du får en notis på din iPhone när du skannar en Accessy-tagg, betyder det att det är mobilen som först försöker skanna taggen, och inte appen i sig. Då ser det alltså ut så här:

För att undvika detta, aktivera skannings-funktionen i Accessy-appen genom att trycka på Accessy-loggan längst ned i mitten. Då kan du skanna taggar direkt för att öppna dörren istället för att få upp en notis först. Du kan även välja att skannings-funktionen ska starta var gång du öppnar appen. Detta gör du genom att klicka på denna ikonen på första sidan av Accessy, direkt till höger om loggan:

Klicka på Accessy-loggan för att aktivera skannings-funktionen:

Skannings-funktionen aktiverad: