När jag skannar dyker Apple Pay upp istället?

Om du skannar utan att det händer något annat än att Apply Pay dyker upp, innebär det troligen att du skannar fel enhet vid dörren.

Med Accessy i mobilen behöver du inte skanna själva kortläsaren. Skanna istället den lilla "A-taggen" som bör sitta någonstans i anslutning till dörren. Har du problem att få din mobil att läsa av taggen, prova med att hålla din mobil på lite olika sätt - beroende på modell så kan skannern sitta på lite olika ställen i mobilen nämligen.

Leta efter detta märke: