Kan jag logga ut från Accessy-appen på något sätt?

Ja, även om det inte är i traditionell bemärkelse, så kan du kan logga ut från Accessy-appen:

1. För iPhone, gå till "Mer" och sedan "Inställningar" och därefter "Avregistrera"
  2. För Android, gå till "Mer" och sedan "Avregistrera"

Ditt konto, inklusive accesser, förblir intakt när du avregistrerar dig.

Tänk på! Om du avregistrerar dig och vill logga in i appen igen MÅSTE du kunna ange din återställningsgkod.
Har du inte lyckats spara ner din återställningskod, kan du hitta den under "Inställningar" och sedan "Visa återställningskod".