Jag har fått en inbjudan via SMS, men när jag installerat appen finns ingen inbjudan att acceptera?

Jag har fått en inbjudan via SMS, men när jag installerat appen finns ingen inbjudan att acceptera?

Kontrollera om din inbjudan finns genom att klicka på knappen ”Mer” och sedan ”Inbjudningar”. Om du får meddelandet ”Inga inbjudningar” beror detta förmodligen på att du, medan du registrerade dig, valde att nollställa ditt konto. Då försvinner tidigare medlemskap och accesser men även väntande inbjudningar till organisationer, knutna till det telefonnummer du angav.

Då icke besvarade medlemskap försvinner när man nollställer ett konto behöver du be din organisationsadministratör att skicka en ny inbjudan.