Ominstallation eller ny mobiltelefon

Om du har ominstallerat appen eller bytt din mobiltelefon kan du enkelt komma igång med Accessy igen genom att logga in med ditt befintliga Accessy-konto. Du behöver dock ha din återställningskod! Om du inte redan har ominstallerat, hittar du den under "Mer" och sedan "Återställningskod" (för iPhone, gå till: "Mer" - "Inställningar" - "Visa återställningsgkod").

Har du inte kvar din återställningskod? Då behöver du dessvärre nollställa ditt konto. Läs mer här hur du kan nollställa kontot.
Har du även bytt mobilnummer behöver du skapa ett helt nytt konto samt söka om alla accesser och medlemskap. Behöver du hjälp kan du läsa vår guide "Kom igång med Accessy!".
Om du har en iPhone kan du välja att spara ned din återställningskod till iCloud. Detta gör du under "Mer" och sedan "Inställningar".

När du väl har installerat appen igen och startar upp Accessy för första gången, klicka på "Har du redan ett konto?".

Därefter behöver du ange ditt mobilnummer.

OBS att numret behöver anges i internationellt format (t.ex. +46701234567):

Efter det måste du ange en bekräftelse-kod som skickas till din mobil via SMS. Vissa mobiltelefoner ger möjligheten att tillåta att koden automatiskt klistras in från SMS:et. Knappa annars in det "manuellt".

På nästa sida behöver du ange din återställningskod som du fick vid första tillfället du installerade och började använda Accessy-appen.

Har du glömt din återställningskod måste du dessvärre återställa ditt konto helt, inklusive söka om dina medlemskap och accesser. Du kan läsa vår guide här om hur du nollställer ditt konto.

Om du har en iPhone och har valt att spara ned din återställningskod till iCloud kommer koden att hämtas automatiskt.

Efter att du har angett återställningskoden, behöver du välja en valfri 6-siffrig PIN-kod. När detta är gjort, loggas du automatiskt in i Accessy-appen och du är på banan igen!