Att använda Accessy

Att använda Accessy i vardagen för att låsa upp dörrar och rum är väldigt enkelt. Under "Mer" och "Accesser", hittar du de tilldelade accesser du har.

Det finns två sätt att öppna en dörr på med Accessy:

Via en knapp i appen, alternativt att scanna en Accessy-tagg placerad vid dörren.

Öppna dörr via knapp i appen

När du öppnar appen hamnar du automatiskt på start-sidan med dina eventuella favoriter och sista/mest använda access. Klicka på en av dem för att komma åt de manuella knapparna. Svajpa från vänster till höger för att låsa upp dörren.

Du är ansvarig för dina tilldelade accesser så tänk på att använda dem med omdöme.

Har du inga favoriter än, klicka på "Mer" och svajpa sedan accessen från höger till vänster för att visa hjärtat - klicka hjärtat för att markera accessen som en favorit!

Öppna dörr genom att scanna en Accessy-tagg

Om du ser en Accessy-tagg bredvid en dörr som du har access till, kan du enkelt scanna taggen med din telefon och på så sätt låsa upp dörren. Om appen inte redan är i scan-läge, klicka på Accessy-loggan för att få fram den.

På vissa Android-modeller behöver man nödvändigtvis inte vara i scan-läge, utan det kan gå bra att scanna direkt i appen eller ens utan att ha appen öppen - helt beroende på Android-version. Vid osäkerhet, se till att scan-läge är framme.

Har du problem med att få scan till att fungera, läs vår korta men ingående guide här: Hur läser jag av Accessy-taggen med min mobil?

Du är ansvarig för dina tilldelade accesser så tänk på att använda dem med omdöme.