Kan jag använda biometrisk inloggning istället för PIN-kod?

För att slippa ange pinkod kan du istället använda de biometriska möjligheter din telefon har, så som t.ex. fingeravtrycksläsning eller ansiktsigenkänning.

För iPhone:
  1. Klicka på knappen ”Mer” och sedan ”Inställningar”. Klicka på därefter på ”Tillåt Touch ID” eller ”Tillåt Face ID”.

-

För Android:

1. Klicka på knappen “Mer” och där kan du sedan välja ”Tillåt biometri vid inloggning” respektive ”Tillåt biometri vid signering”

Signering används t.ex. som en extra säkerhetskontroll där en access kräver förhöjd säkerhet.