Appen säger att kontot redan existerar, men jag har aldrig haft något Accessy-konto?

Appen säger att kontot redan existerar, men jag har aldrig haft något Accessy-konto?

Någon har tidigare använt det telefonnummer du angivit för att skapa ett Accessy-konto tidigare. Troligen beror detta på att:

• Denna någon har sagt upp sitt telefonabonnemang, efter ett tag har det blivit tillgängligt igen och som du nu har fått. Fortsätt genom att klicka på ”Nollställ kontot” för att nollställa det gamla kontot och skapa ett helt nytt. Här kan du läsa mer om hur du nollställer ditt konto.
  • Vissa av våra samarbetspartners skapar sina egna appar som använder sig av Accessy-konto. Behöver du återställningskoden kan du i sådana fall hitta den i deras app.