Måste jag verkligen använda skanning, t.ex. vid garage och liknande..?

Måste jag verkligen använda skanning, t.ex. vid garage och liknande..?

Man måste inte använda skanning. Tycker man det är enklare kan man istället öppna appen för att komma åt knappar att öppna dörrar och portar med istället för att skanna. Vill du, kan du även lägga till en dörr eller port som favorit så att den alltid är direkt tillgänglig på startsidan i Accessy. Förfarandet är detsamma oavsett om du har en iPhone eller en Android-telefon.

Om "Klar att skanna" kommer upp direkt som standard, tryck helt enkelt "Avbryt" längst ned (gäller iPhone - vill du inte att appen ska öppna direkt i skannings-läge kan man stänga av denna funktionen via ikonen längst upp till höger ).

Därefter kan du välja att "Öppna appen" för att komma åt att öppna dörrar via knapp istället.

Du bör nu se alla de dörrar och utrymmen du har access till. Svajpa vänster och klicka på hjärt-ikonen för att lägga till accessen som en favorit. Dina favoriter syns alltid på startsidan i Accessy!

Om du klickar på en av dina accesser, antingen från "inne i appen" eller direkt från din favorit på startsidan, kommer du åt knappen för att öppna dörren. Svajpa helt enkelt hänglåset från vänster till höger för att låsa upp: