Appen hänger sig ibland eller bara snurrar

Om du upplever att appen ibland hänger sig och "bara står och snurrar", kan det vara värt att kolla din internetanslutning - och gärna då både WiFi och ditt mobila nätverk.

Accessy är helt beroende av att din mobil har internetuppkoppling. Ibland kan man råka befinna sig i utkanten av ett WiFi-nät och då har mobilen svårt att bestämma om den ska använda internet från WiFi-nätet eller om den ska använda ditt mobila nät. Försök med att stänga av den med sämst anslutning och se om Accessy då fungerar bättre.