Kan jag skicka felmeddelande direkt via appen?

Ja, om du tar en skärmdump från mobilen får du frågan om du vill skicka skärmdumpen via e-post till oss. Förutom skärmdump får vi även en logg på vad appen har försökt göra samt information om din mobil (märke, modell samt operativsystem).

Man kan även skicka enbart senaste logg-händelser från appen, utan att bifoga skärmdump.

Skärmdump med logg:
För iPhone: "övre knapp + hemknapp" samtidigt ELLER "sidknapp + hemknapp" samtidigt.

För Android: "volymknapp ner och strömknapp" samtidigt.

Skicka enbart logg:
För iPhone: gå till "Mer" och sedan "Inställningar". Där hittar du alternativet "Skicka feedback till Accessy".

För Android:
gå till "Mer" där du hittar "Skicka feedback till "Accessy".