Kan jag skicka felmeddelande direkt via appen?

Kan man skicka felmeddelande direkt via appen?

Ja, om du tar en skärmdump från mobilen får du frågan om du vill skicka skärmdump via e-post till oss. Förutom skärmdump får vi även en logg på vad appen har försökt göra samt information om din mobil (märke, modell samt operativsystem). Vill du, kan du även lägga till info om en Accessy-tagg (t.ex. om det är en specifik dörr som krånglar) genom att klicka på "Lägg till tag" och sedan skanna en dörr.

Vill man, kan man även skicka enbart senaste logg-händelser från appen, utan att bifoga skärmdump eller tagg-info.

För att skicka skärmdump inklusive logg och eventuell info om dörr/tagg, välj helt enkelt att ta en skärmdump med mobilen:
- för Android brukar detta göras genom att trycka på "Volym-knapp ned" samt "Strömknapp" samtidigt.
- på iPhone är det ofta "Hemknappen" och "Strömknapp" samtidigt som gäller, alternativ kan det även vara "Volym-knapp upp" samt "Strömknapp".

För att skicka enbart logg:
- på både iPhone och Android, gå till "Mer" och sedan "Inställningar". Där hittar du "Skicka feedback till Accessy".