Jag har fått en inbjudan via SMS, varför då?

Någon vill att du ska bli medlem i deras organisation. Accessy är en tjänst för att kunna hantera access till entrédörrar, konferensrum eller andra uppkopplade saker som kräver att du ska vara betrodd för att få använda.

Genom att acceptera en inbjudan blir du medlem i en organisation och får möjlighet att antingen bli tilldelad eller ansöka om access. För att kunna acceptera din inbjudan behöver du installera appen och skapa ett Accessykonto. Installera appen genom att följa länken i det SMS du mottagit.