Jag har glömt min PIN-kod

Om man har glömt PIN-koden till Accessy-appen behöver du låsa upp appen igen med hjälp av den återställningskod du fick när du först skapade ditt konto. När du angett fel PIN-kod tre gånger, kommer du till tillbaka till startskärmen för kontoregistrering. Klicka på "Har du redan ett konto?" och följ instruktionerna på skärmen där du sen kommer att få välja en ny PIN-kod.

Har du inte tillgång till återställningskoden kommer du dessvärre behöva nollställa ditt konto och därmed bli av med dina medlemskap och accesser (även väntande inbjudningar till organisationer kommer att försvinna). Läs mer om du du nollställer ditt konto här.