Hur tar jag bort en access från mig själv?

Vissa accesser kräver organisationsadministratören tar bort. Andra kan man däremot som användare själv ta bort. Du kan enkelt själv se om du kan ta bort en access eller inte genom att den har en liten papperskorg bredvid sig.

För iPhone:
Öppna appen och gå sedan till första sidan (d.v.s. "Hem").

Klicka in dig på den access det gäller och klicka på raden med en pil till höger:

Nu kommer du till "Lista accesser" - svajpa vill vänster för att komma åt skräpkorgen dom du klickar på för att ta bort accessen från ditt konto.

Skulle du saknar papperskorgen måste en organisationsadministratör att ta bort accessen åt dig.

För Android:
Gå till första sidan i appen (d.v.s. "Hem").

Klicka sedan på den access det gäller och klicka på raden som visar en pil åt höger.

Svajpa sedan åt vänster och klicka på papperskorgen.

Kan du däremot inte alls svajpa, innebär det att en administratör för organisationen måste ta bort accessen åt dig.