Varför tas alla accesser och medlemskap bort vid nollställning? Telefonnumret är ju mitt?

Varför tas alla accesser och medlemskap bort vid nollställning? Telefonnumret är ju mitt?

Skulle du säga upp ditt telefonabonnemang kommer ditt gamla telefonnummer bli tillgängligt för ett nytt abonnemang efter ett tag. Det skulle innebära att någon framtida användare av ditt telefonnummer även skulle kunna få tillgång till dina medlemskap och accesser som du fått förtroende att inneha.

Av denna anledning måste vi nollställa om man inte kan ange återställningskoden. Även väntande inbjudningar till organisationer tas bort vid en nollställning.