Skapa kundkonto och kom igång!

Skapa kundkonto och kom igång!

Börja med att skapa ett kundkonto för ditt företag eller organisation.


1. Ladda ner Accessy-appen med den mobil och mobilnummer som kommer att vara huvudansvarig för kundkontot
2. Registrera dig enligt instruktion på skärmen
3. Via en vanlig dator, surfa nu in på www.accessy.se och välj ”Logga in på portalen”, längst upp till höger.
4. Ange det nummer ni använde ovan och klicka sedan på ”Logga in”:Öppna därefter mobilappen och klicka på "Logga in" följt av din egenvalda PIN-kod:5. Åter på datorskärmen ser du nu välkomstskärmen. Klicka på knappen ”Skapa kundkonto”:
6. Du bör nu se ett formulär där du kan ange detaljerna för ditt kundkonto. OBS – du kan ändra språk på formuläret. Skrolla ner och tryck Avbryt/Cancel och välj mellan engelska och svenska genom att klicka på ikonen längst upp till höger.

Formuläret har 5 punkter:


      Punkt 1Kontonamn: Här anger du vad kundkontot ska heta. Förslagsvis döper man det till samma som ens företag eller organisation. Exempel: ”Arkitektbyrån”. OBS att namnet i dagsläget inte går att ändra på i efterhand.
Punkt 2Abonnemangsnamn: abonnemanget är själva ”hemmet” där era användare och accesser kommer att administreras i. Abonnemangsnamnet kommer att slås ihop med kontonamnet ovan. Exempel: ”Kontoret@Arkitektbyrån”.
Punkt 3Betalningsinformation: faktureringsadress för abonnemang och användare i Accessy. Välj mellan faktura via E-post eller vanlig postadress. ”Namn” kan t.ex. vara ”Fakureringsadress Växjö” eller ”Fakturering e-post Anna”. Namnet går att ändra i efterhand.
Punkt 4Kontaktinformation: Kontaktuppgifter till en person vi kan kontakta vid eventuella frågor.
Punkt 5Kundavtal och Allmänna Villkor: Precis vad det låter som. Avtalet måste godkännas innan man kan klicka på ”Skapa konto” och gå vidare.


     


Nu är det klart och du bör se en sammanställning av ditt kundkonto. Klicka på "Konto och abonnemang" för att expandera huvudmenyn.

Om ni är hyresgäster för en hyresvärd som använder Accessy, kan ni nu kontakta dem och be dem att dela ut de dörrar ni behöver förvalta över. De behöver veta ert abonnemangsnamn (t.ex. Kontoret@Arkitektbyrån).

Har du några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss på: 0705 - 82 05 55

  • Related Articles

  • Kom igång med Accessy-appen!

   Ladda ner Accessy-appen Börja med att ladda ner appen. Du hittar den i App Store (iPhone) och i Google Play (Android). Sök helt enkelt på "Accessy". Direktlänk till App Store: https://apps.apple.com/se/app/ accessy/id1478132190 Direktlänk till Google ...
  • Skapa gästaccess

   Allmänt om gästaccess En gästaccess är ett sätt för dig som har en access genom Accessy-appen att kunna dela ut en temporär access till en gäst. Genom att skicka en länk, kan gästen via en vanlig webbsida öppna en dörr utan att de behöver ladda ner ...
  • Kompatibla mobiltelefoner och operativsystem

   För att kunna ladda ner och installera Accessy gäller följande systemkrav: iPhone För iPhone krävs iOS 13.0 eller senare. Android Accessy kör på alla Android-mobiler med Android 8.0 eller senare.
  • Ominstallation eller ny mobiltelefon

   Om du har ominstallerat appen eller bytt din mobiltelefon kan du enkelt komma igång med Accessy igen genom att logga in med ditt befintliga Accessy-konto. Du behöver dock ha din återställningskod! Om du inte redan har ominstallerat, hittar du den ...
  • Måste jag verkligen använda skanning, t.ex. vid garage och liknande..?

   Man måste inte använda skanning. Tycker man det är enklare kan man istället lägga till en access som favorit och därigenom komma åt knappar för att öppna dörrar och portar med, istället för att skanna. Tryck helt enkelt på "Lägg till favoriter". Om ...