Problem med registrering

Om du har problem med registrering av ett Accessy-konto kan det vara värt att se till att tidsinställningen i din mobil är korrekt. Ett typiskt fel man kan få annars är t.ex. felmeddelande av typen "Någonting gick fel".

För att kolla inställningarna i Android, gå till: Inställningar - Allmän hantering - Datum och tid. Se till att inställningen "Automatiskt datum och automatisk tid" är påslagen.

För iPhone, gå till: Inställningar - Allmänt - Datum och tid. Se till att "Ställ in automatiskt" är påslagen.

Om du fortfarande upplever problem trots att datum- och tidsinställningen är satt korrekt, vänligen kontakta oss direkt.