Hur kan jag kolla hur länge min access är giltig?

För iPhone:

Se till att du står på första sidan i appen (d.v.s. "Hem") och klicka sedan på en access i listan.

Klicka därefter på en access i listan, och sedan på knappen med en höger-pil...

Här ser du då lite mer detaljer om accessen, inklusive giltighetstid.

För Android:

Se till att du står på första sidan i appen (d.v.s. ”Accesser”) och klicka på en access i listan.

Klicka därefter på översta raden som har en pil åt höger...

Här ser du lite mer detaljer om accessen, inklusive giltighetstid.