Hur hittar jag min återställningskod?

Vill du hitta din återställningskod igen kan du göra detta direkt i appen. Om du har glömt bort både PIN-kod och återställningskod och inte kommer in i appen alls längre, behöver du dessvärre nollställa ditt konto. Du kan läsa mer om nollställning av konto här.

Gå till inställningarna via de "tre prickarna" längst ner till höger i menyn. Tryck därefter på "Inställningar" där du sedan hittar "Återställningskod":